IJkgewichten compact stapelbaar, snel handelbaar

  |   Ijkgewichten
IJkgewichten compact stapelbaar, snel handelbaar

Voor een periodieke keuring of een test na reparatie van kranen, hef- en hijswerktuigen, wilt u kunnen beschikken over test- of ijkgewichten van een betrouwbare partner. Wij zorgen als onafhankelijke partij voor het verhuur en transport van ijkgewichten van 200, 250, 1000 en 2000 kilo en assistentie ter plaatse. De gewichten zijn ISO 17025 gecertificeerd binnen de klasse M1 zodat u nauwkeurige metingen kunt verrichten voor ijkwettelijke keuringen van weegapparatuur. Voor de uitvoering van betrouwbare tests ontzorgen wij u volledig met gewaarborgde ijkgewichten, transport en assistentie. 

Ijkgewichten compact stapelbaar

Zeker bij grote weegtesten, zit u niet te wachten op een overvolle bedrijfshal met overal ijkgewichten. Dit is onoverzichtelijk, en ze vormen een gevaar voor uw medewerkers. Daarom zijn de ijkgewichten van Schouten Testgewichten compact stapelbaar en palletbreed zodat ze de ruimte zo efficiënt mogelijk benutten.
Net zoveel oog voor het ijken van weegbruggen, hebben we voor de veiligheid van uw bedrijfsomgeving. Het is van het grootste belang om uiterst zorgvuldig met ijkgewichten om te gaan. Een te hoge snelheid, het onvoorzichtig verplaatsen of slecht stapelen zijn onzorgvuldigheden die tot grote schade kunnen lijden. Onze aanpak is vakkundig en uiterst voorzichtig. Met onze ijkgewichten kunt u zorgeloos een professionele prestatietest uitvoeren.

Maximaal tonnage ijkgewichten

U kunt bij ons tot aan 130 ton ijkgewichten huren. Deze zijn leverbaar in testgewichten van verschillende omvang. Zit uw gewicht er niet bij? Soms verschaffen we gewichten op maat, voor bijvoorbeeld kleinere prestatietesten onder de 1000 kilo. Informeer naar uw mogelijkheden. 

Ijkgewichten binnen 36 uur

U wilt uw weegbrug snel en vakkundig geijkt hebben. Schouten Testgewichten kan binnen 24 tot 48 uur ter plaatse zijn met de door u aangevraagde ijkgewichten. “Als we kunnen, dan gaan we,” zo luidt ons motto. Schakel ons vandaag nog in en wij zijn snel ter plaatse. Zes dagen per week, 24 uur per dag. 

200302_ST_categorie_foto_14.jpg

Ijkgewichten voor weegbruggen

Een weegbrug in een bedrijf is een belangrijke schakel. Onzuivere weegresultaten kunnen veel geld kosten. Betrouwbare en regelmatige tests met ijkgewichten zijn daarom belangrijk zodat u geïnformeerd wordt over de werking van de weegbrug. U voorkomt er problemen mee en het stelt u in staat om tijdig bij te sturen. Gebruik hiervoor de ijkgewichten van Schouten Testgewichten. 

200302_ST_categorie_foto_6

Voor volledige betrouwbaarheid

Voor het uitvoeren van betrouwbare prestatietesten, wilt u er zeker van zijn dat de ijkgewichten die u gebruikt, volledig betrouwbaar zijn. U kunt nu eenmaal zelf niet nameten of een steekproef uitvoeren. Daarom zijn al onze ijkgewichten voorzien van een certificaat. Hiermee weet u zeker dat onze ijkgewichten wegen wat ze zouden moeten wegen. Zo kunt u met een gerust hart de werking van uw hef- of hijswerktuig testen.

schouten testgewichten1

Ijkgewichten snel handelbaar

Voor een betrouwbare werking van uw weegbrug en voor de veiligheid van de bedrijfsomgeving is een betrouwbare test belangrijk. Daarnaast moeten uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan. Bij Schouten Testgewichten begrijpen we wat dat inhoudt. Onze ijkgewichten zijn snel handelbaar, zodat een test zo min mogelijk tijd in beslag neemt. 


Ijkgewichten huren

Compact stapelbare ijkgewichten huren?

194