Hellingproef betrouwbaar, snel en efficiënt

  |   Hellingproef
Hellingproef betrouwbaar, snel en efficiënt

Ook scheepswerven schakelen Schouten Testgewichten regelmatig in voor het leveren van testgewichten voor een hellingproef. Wij verhuren ijkgewichten voor stabiliteitstesten, regelen het transport van, op en naar de locatie van uw hellingproef, en we leveren expertise ter plaatse. Wij zijn voorzien van een heftruck die we gebruiken voor het verplaatsen van de ijkgewichten.

ZORGVULDIGE HELLINGPROEF BEWIJST STABILITEIT SCHIP

Ondanks de beste berekeningen, geldt voor de stabiliteit van elk schip nog steeds: the proof is in the pudding. Wat we bedoelen is, de hellingproef wijst uit of een schip echt stabiel gebouwd is of niet. Hiervoor staan wij u graag ten dienste met het leveren van geijkte testgewichten voor een hellingproef. U kunt ze snel en eenvoudig aanvragen en wij zorgen overal voor. Het transport naar de werf, het vervoer op de werf, de belading van het schip en assistentie ter plaatse bij de hellingproef. De ijkgewichten van Schouten Testgewichten dragen bij aan een zorgvuldige hellingproef.

IJKGEWICHTEN MET CERTIFICAAT VOOR HELLINGPROEF

Schouten Testgewichten zou niet zo’n uitgebreide klantenkring hebben, als onze dienstverlening niet volledig betrouwbaar zijn. Onze ijkgewichten voor hellingproef hebben een certificaat als waarborg, zodat u altijd van het juiste gewicht verzekerd bent. Dit is niet alleen voor uzelf prettig, ze garanderen uw clientèle ook van uw betrouwbare dienstverlening. 

HELLINGPROEF EFFICIËNT UITGEVOERD

Een voordeel van onze ijkgewichten is, dat ze snel handelbaar zijn. Kan een hellingproef al veel tijd in beslag nemen, met onze ijkgewichten wordt die tijd aanzienlijk verkort! Ze zijn snel handelbaar, wat als voordeel heeft dat we tijdens een hellingproef een schip vlot kunnen beladen. Ook op locatie zijn ze snel en efficiënt te verplaatsen. Hiermee zorgen we ervoor dat een hellingproef vakkundig, maar ook efficiënt kan worden uitgevoerd en beperken we uw kosten tot een minimum.

hellingproef zeeschip

Makkelijker met compact stapelbare ijkwichten

Welk gewicht u ook nodig hebt voor een hellingproef, Schouten Testgewichten zorgt ervoor. U hoeft zich geen zorgen te maken over een tekort aan ruimte. Onze ijkgewichten zijn compact stapelbaar. Hiermee dragen we graag bij aan een snelle en vlotte hellingproef.

hellingproef stapelbare gewichten

Maximaal testgewicht voor hellingproef

U kunt bij ons tot aan 130 ton ijkgewichten huren. Deze zijn leverbaar in testgewichten van 1 ton en 2 ton. Zit het gewicht van uw hellingproef er niet bij? Soms verschaffen we gewichten op maat, voor bijvoorbeeld kleinere prestatietesten onder de 1000 kilo. Informeer naar uw mogelijkheden voor een hellingproef op maat.  

hellingproef-strandway2.jpg

Binnen 36 uur bij uw hellingproef

Schouten Testgewichten kan binnen 24 tot 48 uur ter plaatse zijn met de door u aangevraagde ijkgewichten voor een hellingproef. “Als we kunnen, dan gaan we,” zo luidt ons motto. Schakel ons vandaag nog in en wij zijn snel ter plaatse. Zes dagen per week, 24 uur per dag. Als dat geen gewicht in de zaak legt…


Hellingproef gewichten

Compacte gewichten huren voor een hellingproef

Hellingproef

204