Werkoverleg

Klanten

vertellen

Huurder ijkgewichten


"De kwaliteit en inzet van medewerkers is goed. Er wordt meegedacht en ook avonds en in het weekend is Schouten er. Materiaal ziet er altijd schoon en netjes uit. Ze werken rustig met de gewichten wat erg belangrijk is voor ons en de klant. Ja, we zijn echt heel tevreden met de service, goede communicatie en fijne samenwerking met Schouten Testgewichten."

Huurder testgewichten


"Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden, de service, nazorg, advisering en technische ondersteuning. Ze komen afspraken na en ze zijn flexibel. Schouten Testgewichten is een fijn bedrijf om mee te werken."

Huurder ijkgewichten


"We zijn tevreden met de samenwerking. Er word snel en vakkundig gereageerd op vragen. Het werk word netjes gedaan en we hebben nog nooit een klacht gekregen over jullie werknemers of het werk dat geleverd wordt. Wij zijn zeer tevreden over Schouten Testgewichten."

Huurder testgewichten


"Wij zijn uitermate tevreden. Snelheid, bereikbaarheid en altijd inzetbaar. Van onze monteurs heb ik geen enkel verbeterpunt gehoord. Schouten Testgewichten hebben medewerkers met vaktechnische kennis, ze komen afspraken naar en hebben kwaliteit."

Contact opnemen


Contact opnemen

Wilt u uw kraan, hijsinstallatie, hefinstallatie of weegbrug snel (weer) in gebruik nemen? Laat het ons weten! Wij verhuren aan u de testgewichten of ijkgewichten die u nodig hebt. Ook voor het uitvoeren van een hellingproef van een schip. We transporteren de gewichten én leveren expertise op locatie.

De vrachtwagens van Schouten Testgewichten voor het bedrijfspand