Veiligheid en controle

Contact

persoonlijke service

Waarom onze klanten al jarenlang

op ons bouwen


Compact stapelbare testgewichten bij Schouten Testgewichten

Al sinds 2004 verhuren we (geijkte) testgewichten en ijkgewichten, door heel Nederland en daarbuiten. Vele kranenleveranciers, productiebedrijven en scheepswerven gingen u al voor. Onze klanten zijn ons trouw. Dat zit ‘m in onze veilige, vakkundige, zorgvuldige, betrokken en betrouwbare aanpak:

VEILIG


Het uitvoeren van tests met 220 ton gewichten is geen sinecure. Bij een ondeugdelijke aanpak kan er ontstellend veel mis gaan. Met soms bedrijfsschade of mensenlevens als dramatische gevolg. Veiligheid bij het verplaatsen van testgewichten heeft bij ons daarom de hoogste prioriteit. Alle materialen die we gebruiken voor onze test- en ijkgewichten zijn gekeurd. Een bewijs van onze professionaliteit.

VAKKUNDIG


Hoe moeten we testgewichten hijsen? Welke middelen kunnen we het best gebruiken? Als verhuurder van test- en ijkgewichten kennen we de issues van onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring én onze betrokkenheid ter plaatse, weten we als geen ander wat er komt kijken bij een prestatietest. Onze aanpak met compact stapelbare en snel handelbare gewichten is vakkundig, professioneel en efficiënt. Ons doel voor u: een snelle hervatting van uw werkzaamheden met uw hef- of hijsinstallatie.

ZORGVULDIG


Testgewichten en ijkgewichten vragen om een zorgvuldige aanpak. Alles wat u doet met testgewichten, vereist de grootste nauwlettendheid. Ze moeten uiterst voorzichtig worden verplaatst, gestapeld en gehesen. Wordt dit onvoldoende in acht genomen, dan is de kans op schade groot. Met Schouten Testgewichten bent u altijd verzekerd van een porseleinen aanpak. Zo gebruiken we bijvoorbeeld vloerbeschermingsmiddelen. Desgewenst nemen we overige voorzorgsmaatregelen. Wij zorgen dat uw prestatietest zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

BETROKKEN


In Schouten Testgewichten vindt u ook een betrokken partner. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en assisteren u waar nodig. Vanaf uw aanvraag voor testgewichten tot en met het vervoer van onze testgewichten op elke denkbare locatie. Onze oplossingsgerichte houding draagt bij aan een soepel en veilig verloop van tests. We doen dit met hart voor ons vak. En met oog voor het optimaal laten presteren van uw hijs- en hefinstallaties.

Contact opnemen