Waarom onze klanten jarenlang op ons bouwen

  |   Over ons

Sinds 2004 verzorgen wij (geijkte) testgewichten door het hele land en daar buiten. Kranenleveranciers, productiebedrijven, scheepswerven, velen zijn u al voorgegaan met het gebruiken van onze testgewichten en ijkgewichten. Onze klanten zijn ons trouw, en dat zit ‘m in onze veilige, vakkundige, zorgvuldige, betrokken en betrouwbare aanpak.

Veilig

Het uitvoeren van tests met 220 ton gewichten is geen sinecure. Bij een ondeugdelijke aanpak kan er ontstellend veel mis gaan. Met soms bedrijfsschade of mensenlevens als dramatisch gevolg. Veiligheid bij het verplaatsen van testgewichten krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Al onze materialen die we gebruiken voor onze testgewichten zijn gekeurd. Een bewijs van onze professionaliteit.

Vakkundig

Hoe moeten testgewichten gehesen worden? Welke middelen kunnen het best gebruikt worden? Als verhuurder van test- en ijkgewichten, kennen we de issues van onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring èn onze betrokkenheid ter plaatse, weten we als geen ander wat er bij een prestatietest komt kijken. Onze aanpak met compact stapelbare en snel handelbare gewichten is vakkundig, professioneel en efficiënt. Zodat de werkzaamheden met uw hef- of hijsinstallatie weer snel hervat kunnen worden.

Zorgvuldig

Testgewichten en ijkgewichten zijn serieuze voorwerpen, die om een zorgvuldige aanpak vragen. Alles wat u doet met testgewichten vereist de grootste nauwlettendheid. Ze moeten uiterst voorzichtig verplaatst, gestapeld en gehesen worden. Wanneer dit niet voldoende in acht wordt genomen, is de kans op schade groot. Met Schouten Testgewichten bent u altijd verzekerd van een porseleinen aanpak. Zo gebruiken we bijvoorbeeld vloerbeschermingsmiddelen. Desgewenst nemen we overige voorzorgsmaatregelen. Uw prestatietest moet zo veilig mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Betrokken

In Schouten Testgewichten vindt u ook een betrokken partner. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en assisteren u waar nodig. Vanaf uw aanvraag voor testgewichten tot en met het vervoer van onze testgewichten op elke denkbare locatie. Dankzij onze oplossingsgerichte houding, zijn er al heel wat tests soepel en veilig verlopen. We kunnen dit ook doen, omdat we ons vak leuk vinden. Ook de prestaties van uw hijs- en hefinstallaties dragen we een warm hart toe.

Betrouwbaarheid

Met gewichten van ons formaat is het voor u niet mogelijk om een gewicht te checken of een steekproef te nemen. Daarom zijn al onze testgewichten geijkt. Zo kunnen wij niet alleen, maar u ook, staan voor onze zaak. Met het ijkcertificaat als waarborg. Maak snel kennis met de ervaring en deskundigheid van Schouten Testgewichten. 

202