Testgewichten, compact en handelbaar

  |   Testgewichten
Testgewichten, compact en handelbaar

U hebt een kraan, hef- of hijsinstallatie die nieuw is of periodiek gekeurd moet worden. Of, er heeft een reparatie plaats gevonden. Om uw hijswerkzaamheden weer veilig te kunnen hervatten, is het belangrijk dat u uw hefwerktuig test. Hiervoor kunt u bij Schouten Testgewichten terecht. Wij verhuren met plezier (geijkte) testgewichten voor hijswerktuigen in allerlei branches. De gewichten zijn ISO 17025 gecertificeerd binnen de klasse M1 zodat u ze kunt benutten voor nauwkeurige testwerkzaamheden.
Vanaf transport tot en met assistentie ter plaatse is Schouten Testgewichten uw partner met compacte en handelbare testgewichten. Wij ontzorgen u compleet met testgewichten voor een veilige, betrouwbare en efficiënt uitgevoerde prestatietest.

Compact stapelbare testgewichten

Onze testgewichten kenmerken zich als compact stapelbaar. Het is misschien niet het eerste waar u aan zou denken, maar dit biedt u groot voordeel. Stel u wilt een prestatietest van 200 ton uitvoeren. Hoe zorgt u ervoor dat er 200 ton aan gewicht bij uw kraan kan komen? Met onze compact stapelbare testgewichten wordt dat een fluitje van een cent. Op een veilige manier kunnen ze op de meest smalle plekjes gemanoeuvreerd worden. Onze testgewichten zijn zelfs smaller dan pallet-breed! 

Testgewichten zorgvuldig aangepakt

Het enorme gewicht van onze testgewichten vraagt om uiterste professionaliteit en deskundigheid. Schouten Testgewichten verenigt al deze kwaliteiten. We hebben ruime ervaring met het hijsen en verplaatsen van testgewichten. We weten hoe we ze moeten hijsen, welke strop ze nodig hebben etc. Maar net zo goed besteden we alle aandacht aan een veilige omgeving. Een te snelle verplaatsing, ondeskundig stapelen of te hard neerzetten kan grote schade en onveilige situaties met zich meebrengen. Met onze zorgvuldigheid en hijsmiddelen die voldoen aan alle veiligheidsnormen, minimaliseren we elke onveilige situatie.

200302_ST_categorie_foto_9

Snel handelbare testgewichten

Met onze handelbare testgewichten dragen we op een veilige en efficiënte manier bij aan uw prestatietesten. Ook onze ervaring met het verplaatsen van testgewichten op locatie draagt bij aan efficiënt uitgevoerde prestatietesten. Zodat uw hef- en hijswerkzaamheden weer snel hervat kunnen worden.

200302_ST_categorie_foto_11

Maximaal tonnage testgewichten

U kunt bij ons tot aan 300 ton testgewichten huren. Deze zijn leverbaar in testgewichten van 1 ton en 2 ton. Zit uw gewicht er niet bij? Soms verschaffen we gewichten op maat, voor bijvoorbeeld kleinere prestatietesten onder de 1000 kilo. Informeer naar uw mogelijkheden. 

schouten testgewichten1

Testgewichten binnen 36 uur

U wilt uw prestatietest snel en vakkundig uitgevoerd hebben. Schouten Testgewichten kan binnen 24 tot 48 uur ter plaatse zijn met de door u aangevraagde testgewichten. “Als we kunnen, dan gaan we,” zo luidt ons motto. Schakel ons vandaag nog in en wij zijn snel ter plaatse. Zes dagen per week, 24 uur per dag. Als dat geen gewicht in de zaak legt…


Testgewichten huren

Compact stapelbare testgewichten huren?

203